Olen monesti miettinyt, että eläimemme ovat vaihdokkeja ulkoavaruudesta. En halua uskoa sitä tieteellistä tosiasiaa, että me itse saamme kasvatettua eläimemme näin ihmeellisiksi ja omituisiksi. 

Kissat ovat kaikista kummallisimpia tässä taloudessa. Yön pimeinä tunteina ne roudaavat kaikki leluhiirensä pesuhuoneeseen, jossa ne asetellaan lattiakaivon ritilän ympärille. Sitten kissat kilpaa huutavat viemäriin.. Tätä jatkuu puolisen tuntia. Kun aamulla menee ja ottaa hiiret pois ympyrästä, voitte uskoa että seuraavana yönä ne ovat taas roudattuna sinne. 

Nuorempi kissoista pitää meidän valkoistapaimenninta ruoka-astiana. Simba (nuorempi kissa) syö kaikkea. En ole vielä löytänyt elintarviketta, jota se ei söisi. Jopa mausteita se nuolee suoraan pussista. Eräänä päivänä Simba tajusi, että Nalalla on tissit. Nyt se ryykää maitobaariin ja huristen polkee Nalan mahaa siinä toivossa, että jotakin irtoaisi. Simba on myös hulluna koiran luihin. Se kantelee niitä suussaan ympäri asuntoa ja välillä innostuu jäystämään niitä.

Nala on pienestä asti kannellut tavaroita omaan pesäänsä. Se ei koskaan ole tuhonnut yhtään mitään, mutta se rakastaa kantaa tavaroita suussaan. Kotiin tullessa kaiken irtotavaran saattaa löytää makuuhuoneesta kasasta.

Kuukausia sitten hain Arnoldsin donitseja, kun ajattelin ilahduttaa perhettä.. Tosiaan ajattelin ilahduttaa ihmisiä, mutta toisin kävi. Simba oli murtautunut donitsilaatikkoon.. Se oli pienillä hampaillaan maistellut kaikkia donitseja ja parhaimpaa se raahasi pitkin asuntoa muristen.  

Jos joku haluaisi adoptoida koko perheen kaikki eläimet muutamaksi viikoksi, niistä saisi varmaan aika loistavan tutkielman aikaiseksi. Näin kasvatus pilaa eläimen.

Pientä maitobaareilua--huomaa koiran vieno avunkiljaisu mammmmaaaaa, se roikkuu taas tississä

 

Ja ne osaavat esittää todella enkeleitä. Kysymys kuvassa kuului; kumpi söi sen keksin, joka oli tuossa pöydällä? 

 

Eläinperheessä ei ole tylsää päiväkään.. Tuttusi ovat jo tottuneet siihen, että jokainen tarjottava suupala saattaa sisältää bonuksena karvan tai kaksi. Teippiharja on yleisempi käyttöväline, kun imuri. Aamuisin et herää siihen, että saat raukeasti venytellä, vaan siihen kun sinua tuijottaa neljä silmäparia herkeämättä.

Miksi siis hankkia lemmikkejä?  hmm.. luulen, että asia vaatii hieman pohdintaa.